Implantologie

Implantologie in de tandheelkunde houdt in dat titaniumschroeven in het kaakbot worden geplaatst, daar waar gebitselementen verloren zijn gegaan. Een implantaat is dan een nieuwe wortel, waarop bijv. een kroon gezet kan worden.

Parodontologie

Parodontologie is de leer van het tandvlees en aanhechting van de wortel aan het kaakbot (steunweefsel). We spreken van gingivitis als het tandvlees ontstoken is en parodontitis als de aanhechting van de wortel verloren gaat (=botverlies rondom tanden en kiezen).

Restauratieve Tandheelkunde

Restauratieve Tandheelkunde houdt in het herstellen van verloren gegane weefsel aan gebitselementen, met bijvoorbeeld directe restauraties (zoals het maken van composietvullingen) of indirecte restauraties (zoals het maken van porseleinen facings of kronen).

Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugels voor zowel jongeren als volwassenen bij tandarts Luke Bosker. U kunt snel terecht bij onze gespecialiseerde tandarts voor een op maat gemaakte, onzichtbare beugel van Invisalign. Creëer met deze beugel rechte tanden voor een mooier gebit en een stralendere lach, zonder dat iemand ziet dat u hem draagt.