Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? De Abas Implant Academy een volwaardig en compleet cursusprogramma bestaande uit 8 modules.
Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Heb je al ervaring, dan kun je losse modules volgen om meer kennis en/of ervaring op te doen in de verschillende deelgebieden. Het eerste jaar starten we met de theoretische en handson cursus. In overleg met de cursusleiding kun je zelf cases selecteren in de eigen praktijk. Wanneer er voldoende patiƫnten geselecteerd zijn, kan er onder begeleiding van de Abas Implant Academy gestart worden met implanteren in de eigen praktijk.

In de toekomst zal worden gekeken naar de mogelijkheid om te implanteren in een buitenlandse cursus, waarbij onder begeleiding implantaten geplaatst kunnen worden en gevorderde chirurgische technieken geoefend kunnen worden.

Download de Abas Implant Academy studiegids.