Implantologie

De vervanging voor uw missende tand

Een tandheelkundig implantaat dient als basis om uw glimlach te herstellen door uw eigen tandwortel te vervangen. Onze implantaten zijn gemaakt uit titanium en doordat dit materiaal lichaamsvriendelijk is, kan dit vastgroeien in uw kaakbot. Het implantaat is de basis voor een kroon, brug en kan zelfs houvast geven aan uw kunstgebit.

Behandeling

Resultaat vanaf 3 maanden met een slagingspercentage van 99%.

De duur van een implantologie behandeling varieert sterk afhankelijk van uw specifieke situatie.

Wat wordt er van u verwacht?

Uw algemene gezondheid dient een operatie in uw mond toe te laten. De mondhygiëne en mondgezondheid moeten goed zijn.

Kosten

Kosten variëren van € 2.000 tot € 3.800 voor één enkele tand of kies

Het behandeltraject

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen samen met u een mooi, gezond en duurzaam resultaat bereiken en behouden. Een resultaat dat gezien mag worden, omdat het zo goed bij je past!

Behandel video's

Implantaat
Implantologie klikgebit
Voortandvervanging

Veelgestelde vragen over

Implantologie

Restauratieve tandheelkunde is veelomvattend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Wij hopen dat u hieronder de meeste antwoorden op uw vragen kunt vinden!

Irfan Abas

Tandarts

Tandarts Irfan Abas is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en de reconstructies daarop.

Irfan Abas heeft zich naast de algemene tandheelkunde heeft gespecialiseerd in implantologie, orale chirurgie en restauratieve tandheelkunde. Naast zijn werkzaamheden bij Tandarts Abas, is hij tevens auteur van vele artikelen en redacteur geweest voor het tandheelkundige tijdschrift TandartsPraktijk. Sinds 2019 heeft hij zijn eigen opleidingsinstituut de Abas Implant Academy, om tandartsen op te leiden in de orale chirurgie en implantologie. Het geven van onderwijs en lezingen is, naast zijn werk aan de stoel, zijn passie en dat doet hij regelmatig in binnen- en buitenland.

Erkenningen:
tandarts-implantoloog, NVOI-erkend
restauratief tandarts, NVVRT-erkend

Uw team

Irfan Abas

Victor Schouten

Tandarts

Tandarts Victor Schouten, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in orale chirurgie en implantologie.

Victor Schouten is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben als algemeen tandarts, heeft Victor in als een van eersten de Abas Implant Academy gevolgd en voltooid. Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij Victor terecht voor orale chirurgie zoals het verwijderen van verstandskiezen. Victor geeft nu tevens les aan aankomende implantologen op de Abas Implant Academy.

Uw team

Victor Schouten

Wil je langskomen voor een consult?

afspraak maken