Orale chirurgie

Wanneer reguliere tandheelkunde tekort schiet

In de mond zijn sommige problemen alleen te behandelen door het ondergaan van een chirurgische ingreep, denk aan: het verwijderen van een verstandskies, het ondergaan van een wortelpuntbehandeling of het doen van een bot- en/of tandvleescorrectie.

Behandeling

Wij streven naar een onstekingsvrije mond in onze tandartspraktijk. Orale chirurgie kan noodzakelijk zijn om problemen in uw mond adequaat aan te pakken. Chirurgische behandelingen die in onze praktijk worden uitgevoerd zijn het verwijderen van verstandskiezen, het uitvoeren van een wortelpuntbehandeling of het doen van een bot- en/of tandvleescorrectie.

Wat wordt er van u verwacht?

Na een chirurgische ingreep dienen de weefsels te herstellen. Wij schrijven naast pijnmedicatie ook voor hoe de wond te verzorgen en wij verwachten van u dat met zorg de instructies worden opgevolgd zodat er een goed herstel kan optreden.

Hygiëne is uiterst belangrijk voor een goed herstel. Ter aanvulling op uw dagelijks mondhygiëne dient u minimaal twee weken te spoelen met een door ons geadviseerd spoelmiddel om het wondgebied schoon te houden. Meestal kunt u na twee weken het behandelde gebied schoon houden door het te poetsen.

Kosten

De kosten van een chirurgische ingreep kunnen zeer sterk variëren en daarom is een indicatie niet goed te geven zonder uw situatie in de praktijk te beoordelen.


Het behandeltraject

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen samen met u een mooi, gezond en duurzaam resultaat bereiken en behouden. Een resultaat dat gezien mag worden, omdat het zo goed bij je past!

Behandel video's

Orale chirurgie

Veelgestelde vragen over

Orale chirurgie

Restauratieve tandheelkunde is veelomvattend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Wij hopen dat u hieronder de meeste antwoorden op uw vragen kunt vinden!

Victor Schouten

Tandarts

Tandarts Victor Schouten, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in orale chirurgie en implantologie.

Victor Schouten is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben als algemeen tandarts, heeft Victor in als een van eersten de Abas Implant Academy gevolgd en voltooid. Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij Victor terecht voor orale chirurgie zoals het verwijderen van verstandskiezen. Victor geeft nu tevens les aan aankomende implantologen op de Abas Implant Academy.

Uw team

Victor Schouten

Irfan Abas

Tandarts

Tandarts Irfan Abas is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en de reconstructies daarop.

Irfan Abas heeft zich naast de algemene tandheelkunde heeft gespecialiseerd in implantologie, orale chirurgie en restauratieve tandheelkunde. Naast zijn werkzaamheden bij Tandarts Abas, is hij tevens auteur van vele artikelen en redacteur geweest voor het tandheelkundige tijdschrift TandartsPraktijk. Sinds 2019 heeft hij zijn eigen opleidingsinstituut de Abas Implant Academy, om tandartsen op te leiden in de orale chirurgie en implantologie. Het geven van onderwijs en lezingen is, naast zijn werk aan de stoel, zijn passie en dat doet hij regelmatig in binnen- en buitenland.

Erkenningen:
tandarts-implantoloog, NVOI-erkend
restauratief tandarts, NVVRT-erkend

Uw team

Irfan Abas

Wil je langskomen voor een consult?

afspraak maken