Abas Implant Academy

Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? De Abas Implant Academy biedt een volwaardig opleidingsprogramma bestaande uit 8 modules.

Implantologie opleiding 2024

Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Theorie en hands-on zijn evenredig verdeeld waardoor de praktische toepasbaarheid zeer groot is. Heb je al ervaring, dan kun je ook de een-op-een opleiding aanvragen waarbij ingezoomd wordt op de kennis die nog bij jou ontbreekt.

Het eerste jaar starten we met de theoretische en hands-on opleiding. In overleg met de instructeur kun je zelf cases selecteren in de eigen praktijk. Wanneer er voldoende patiënten geselecteerd zijn, kan er onder begeleiding van de Abas Implant Academy gestart worden met implanteren in de eigen praktijk.

Programma 2024

Door je aan te melden, plaats je jezelf voorlopig op de wachtlijst.  Zodra er een plekje vrij komt of nieuwe data beschikbaar zijn, nemen wij dan contact met je op.

De implantologie opleiding beslaat een volwaardig en compleet opleidingsprogramma, bestaande uit 8 modules, voor de tandarts die wil beginnen met implanteren of zich verder wil verdiepen in orale implantologie.

Dit opleidingsprogramma is een samenwerking van de Abas Implant Academy en diverse partners.

Locatie

MegaGen Benelux BV
Schijfstraat 24
5061 KB  OISTERWIJK

Kosten implantologie opleiding 2023

Je kunt op twee manieren deelnemen aan het opleidingsprogramma. Volg alle modules (acht modules) of schrijf je in voor een één op één opleiding .

Optie I

ALLE MODULES

  • Opleiding 8  (8 modules per opleiding)
  • Totaalprijs voor 8 modules: € 9.450,00

* BTW vrijgesteld. De kosten dienen in één keer te worden voldaan of, na overleg en met bijbetaling van 5% administratiekosten over de totaalprijs, in 4 gelijke termijnen.

Optie II

ÉÉN OP ÉÉN OPLEIDING

  • Persoonlijke begeleiding
  • € 2.500,00* per dag, BTW vrijgesteld (4 operaties)

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan.

Inschrijven Implantologie opleiding 2024

Schrijf je nu in voor deze prachtige en uitgebreide implantologie opleiding door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Let op: je plaatst je hiermee voorlopig op de wachtlijst.

Ja, ik schrijf me in! Mijn keuze*:

Persoonlijke gegevens

Aanhef: HeerMevrouw

Praktijkgegevens:

Is het factuuradres gelijk aan het bezorgadres? JaNee

Factuuradres