Abas Implant Academy

Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? De Abas Implant Academy biedt een volwaardig cursusprogramma bestaande uit 8 modules.

Implantologiecursus 2023

Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Heb je al ervaring, dan kun je losse modules volgen om meer kennis en/of ervaring op te doen in de verschillende deelgebieden.

Het eerste jaar starten we met de theoretische en hands-on cursus. In overleg met de cursusleiding kun je zelf cases selecteren in de eigen praktijk. Wanneer er voldoende patiënten geselecteerd zijn, kan er onder begeleiding van de Abas Implant Academy gestart worden met implanteren in de eigen praktijk.

Programma 2023/2024

Op 11 februari 2023 start alweer het vijfde seizoen, echter hier kun je je niet meer voor aanmelden, deze is vol. Maar de data voor het 6e seizoen 2023 zijn inmiddels bekend. Op 9 september 2023 start het zesde seizoen.

De implantologiecursus beslaat een volwaardig en compleet cursusprogramma, bestaande uit 8 modules, voor de tandarts die wil beginnen met implanteren of zich verder wil verdiepen in orale implantologie.

Dit cursusprogramma is een samenwerking van de Abas Implant Academy en diverse partners.

Locatie

MegaGen Benelux BV
Schijfstraat 24
5061 KB  OISTERWIJK

Kosten implantologiecursus 2023

Je kunt op twee manieren deelnemen aan het cursusprogramma. Volg alle modules (acht modules) of schrijf je in voor een één op één cursus .

Optie I

ALLE MODULES

  • Cursus 5 en 6 (8 modules per cursus)
  • Totaalprijs voor 8 modules: € 8.450,00

* BTW vrijgesteld. De kosten dienen in één keer te worden voldaan of, na overleg en met bijbetaling van 5% administratiekosten over de totaalprijs, in 4 gelijke termijnen.

Optie II

ÉÉN OP ÉÉN CURSUS

  • Persoonlijke begeleiding
  • € 2.500,00* per dag, BTW vrijgesteld (4 operaties)

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan.

Inschrijven Implantologiecursus 2023

Schrijf je nu in voor deze prachtige en uitgebreide implantologiecursus door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Ja, ik schrijf me in! Mijn keuze*:

Persoonlijke gegevens

Aanhef: HeerMevrouw

Praktijkgegevens:

Is het factuuradres gelijk aan het bezorgadres? JaNee

Factuuradres