Abas Implant Academy

Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? De Abas Implant Academy biedt een volwaardig cursusprogramma bestaande uit 8 modules.

Implantologiecursus 2021

Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Heb je al ervaring, dan kun je losse modules volgen om meer kennis en/of ervaring op te doen in de verschillende deelgebieden.

Het eerste jaar starten we met de theoretische en hands-on cursus. In overleg met de cursusleiding kun je zelf cases selecteren in de eigen praktijk. Wanneer er voldoende patiënten geselecteerd zijn, kan er onder begeleiding van de Abas Implant Academy gestart worden met implanteren in de eigen praktijk.

In de toekomst zal worden gekeken naar de mogelijkheid om te implanteren in een buitenlandse cursus, waarbij onder begeleiding implantaten geplaatst kunnen worden en gevorderde chirurgische technieken geoefend kunnen worden.

Start programma 2021

Na het grote succes van cursusjaar 2019/2020 gaan we in 2020 opnieuw de Implantologiecursus aanbieden. De implantologiecursus beslaat een volwaardig en compleet cursusprogramma, bestaande uit 8 modules, voor de tandarts die wil beginnen met implanteren of zich verder wil verdiepen in orale implantologie.

Dit cursusprogramma is een samenwerking van de Abas Implant Academy en diverse partners.

Locatie

Hotel de Leijhof
Heusdensebaan 7
5061PM  Oisterwijk

Kosten implantologiecursus 2021

Je kunt op drie manieren deelnemen aan het cursusprogramma. Volg alle modules (acht modules) of schrijf je in voor losse modules. Tevens is een één op één cursus mogelijk.

Optie I

ALLE MODULES

  • 16 januari t/m 12 juni 2021
  • Kosten: € 990,00* per persoon per module
  • Totaalprijs voor 8 modules: € 7.000,00* (reserveer alle 8 modules en bespaar € 920,00!)

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan of, na overleg en met bijbetaling van 5% administratiekosten over de totaalprijs, in 4 gelijke termijnen. Totaalprijs voor 8 modules wordt dan € 7.350,00. Facturatie verloopt via MegaGen Benelux B.V.

Optie II

LOSSE MODULE

  • Inschrijven per datum
  • Kosten: € 990,00*

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan. Facturatie verloopt via MegaGen Benelux B.V.

Optie III

ÉÉN OP ÉÉN CURSUS

  • Persoonlijke begeleiding
  • € 2.500,00* per dag (4 operaties)

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan. Facturatie verloopt via MegaGen Benelux B.V.

Inschrijven Implantologiecursus 2021

Schrijf je nu in voor deze prachtige en uitgebreide implantologiecursus door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Ja, ik schrijf me in! Mijn keuze*:

Indicatie, planning, prothetiek & de medische patiënt (12 september 2020)
Basis chirurgie, anatomie & hechttechnieken (26 september 2020)
Basis implantologie: flap, osteotomie & plaatsen implantaat (31 oktober 2020)
Implantologie in de edentate boven- en onderkaak (21 november 2020)
Gevorderde implantologie: botopbouw, membranen, periost mobiliseren, piezo-elektrochirurgie, sinusbodem elevatie, ridge split en gebruik van Plateled Rich Fibrine (Datum nog te bepalen)
Tijdstip van implanteren, fronttandvervanging, esthetiek, immediaat implanteren, immediaat loaden, socket shield (Datum nog te bepalen)
Guided surgery, CBCT apparaat, indicatie, planning en temporariseren middels R2GATE (Datum nog te bepalen)
Tweede fase technieken, gekeratiniseerde mucosa, bindweefseltransplantaten & behandeling van infecties rondom implantaten (Datum nog te bepalen)

*Indien gewenst kunnen we samen met jou bespreken welke modules het beste gevolgd kunnen worden.

Persoonlijke gegevens

Aanhef: HeerMevrouw

Praktijkgegevens:

Is het factuuradres gelijk aan het bezorgadres? JaNee

Factuuradres