Abas Implant Academy

Wil je als tandarts beginnen met implanteren of je verder verdiepen in de orale implantologie? De Abas Implant Academy biedt een volwaardig cursusprogramma bestaande uit 8 modules.

Implantologiecursus 2022

Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Heb je al ervaring, dan kun je losse modules volgen om meer kennis en/of ervaring op te doen in de verschillende deelgebieden.

Het eerste jaar starten we met de theoretische en hands-on cursus. In overleg met de cursusleiding kun je zelf cases selecteren in de eigen praktijk. Wanneer er voldoende patiënten geselecteerd zijn, kan er onder begeleiding van de Abas Implant Academy gestart worden met implanteren in de eigen praktijk.

Programma 2022

Het derde seizoen van de Abas Implant Academy is in volle gang. Op 10 september 2022 start alweer het vierde seizoen, echter ook deze is al VOL. De implantologiecursus beslaat een volwaardig en compleet cursusprogramma, bestaande uit 8 modules, voor de tandarts die wil beginnen met implanteren of zich verder wil verdiepen in orale implantologie.

Dit cursusprogramma is een samenwerking van de Abas Implant Academy en diverse partners.

Locatie

Hotel de Leijhof
Heusdensebaan 7
5061PM  Oisterwijk

Kosten implantologiecursus 2022

Je kunt op twee manieren deelnemen aan het cursusprogramma. Volg alle modules (acht modules) of schrijf je in voor een één op één cursus .

Optie I

ALLE MODULES

  • 10 september 2022 t/m 1 april 2023
  • Totaalprijs voor 8 modules: € 7.000,00

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan of, na overleg en met bijbetaling van 5% administratiekosten over de totaalprijs, in 4 gelijke termijnen. Totaalprijs voor 8 modules wordt dan € 7.350,00.

Optie II

ÉÉN OP ÉÉN CURSUS

  • Persoonlijke begeleiding
  • € 2.500,00* per dag (4 operaties)

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kosten voor de gekozen modules dienen in één keer te worden voldaan.

Inschrijven Implantologiecursus 2022

Schrijf je nu in voor deze prachtige en uitgebreide implantologiecursus door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Ja, ik schrijf me in! Mijn keuze*:

Indicatie, planning, prothetiek & de medische patiënt (27 november 2021)
Basis chirurgie, anatomie & hechttechnieken (11 december 2021)
Basis implantologie: flap, osteotomie & plaatsen implantaat (15 januari 2022)
Implantologie in de edentate boven- en onderkaak (5 februari 2022)
Gevorderde implantologie: botopbouw, membranen, periost mobiliseren, piezo-elektrochirurgie, sinusbodem elevatie, ridge split en gebruik van Plateled Rich Fibrine (12 maart 2022)
Tijdstip van implanteren, fronttandvervanging, esthetiek, immediaat implanteren, immediaat loaden, socket shield (9 april 2022)
Guided surgery, CBCT apparaat, indicatie, planning en temporariseren middels R2GATE (14 mei 2022)
Tweede fase technieken, gekeratiniseerde mucosa, bindweefseltransplantaten & behandeling van infecties rondom implantaten (11 juni 2022)

*Indien gewenst kunnen we samen met jou bespreken welke modules het beste gevolgd kunnen worden.

Persoonlijke gegevens

Aanhef: HeerMevrouw

Praktijkgegevens:

Is het factuuradres gelijk aan het bezorgadres? JaNee

Factuuradres