Tandarts Abas al sinds 2008 gevestigd in Bussum

Na mijn afstuderen als tandarts in 2008 aan de Universiteit van Amsterdam ben ik in Bussum-zuid begonnen in een groepspraktijk. Na 2 jaar als algemeen practicus gewerkt te hebben, begreep ik dat ik mijn patiënten voor kleine tandheelkundige behandelingen goed kon helpen, maar de uitgebreide problematiek, zoals orale chirurgie, tandvleesziekte, het plaatsen van implantaten en uitgebreide gebitsrehabilitaties was mij niet geleerd op de basisopleiding.

Vanaf 2010 4-jarige specialisatie opleiding Radboud Universiteit Nijmegen

Om mij meer te verdiepen in alle behandelingen binnen de tandheelkunde, heb ik vanaf 2010 een 4-jarige opleiding gevolgd “Reconstructieve Tandheelkunde”, die ik succesvol heb afgerond. Binnen deze opleiding heb ik zowel een wetenschappelijke als klinische training gehad in de Oral Chirurgie, Implantologie, Parodontologie & uitgebreide Restauratieve Tandheelkunde.

Sinds 2015 erkend Restauratief Tandarts door de Nederlandse Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde.

Na het afronden van deze opleiding ben ik gestart als zelfstandig tandarts binnen de Maatschap Dentici Tandartsen in Bussum. In 2015 en 2016 volgden erkenningen als specialist door zowel de Nederlandse als Europese beroepsvereniging.

Sinds 2016 erkend “Specialist in Prosthodontics” door de European Prosthodontics Asscociation

Pijlers: Terughoudendheid, duurzaamheid, voorspelbaarheid en goede nazorg.

Behandelplan op maat: Voor elke patiënt stel ik graag een behandelplan op maat op, waarbij ik altijd terughoudend ben met vergaande behandelingen. Ik ga uit van een voorspelbare en duurzame behandeling en geef een goede nazorg zodat u jarenlang plezier heeft

Missie: mijn patiënten en tandartsen die naar mij hun patienten verwijzen met een persoonlijke benadering te helpen en te voorzien van de best mogelijke tandheelkundige zorg die bij hem of haar past.

Visie: Elke patiënt is anders, zowel als persoon als de ervaringen uit het verleden heeft de patiënt tandheelkundig gevormd. De één wil mooie witte tanden, de ander wil beter kunnen kauwen en u wil misschien een keer af van uw bloedend tandvlees. Kortom iedereen is anders: tandarts Abas geeft u graag de zorg die bij u past.

Doel: Streven naar een levenslang een gezonde & functionele mond met een mooi lach!

Sinds 2016 is tandarts Abas internationaal spreker op congressen en heeft hij in 2016 & 2017 op 21 congressen (4 daarvan in Nederland) een lezing gegeven. Tevens heeft hij 6 artikelen gepubliceerd (zie lijst), 5 posterpresentaties gemaakt, en heeft hij als redacteur van het tijdschrift TandartsPraktijk Springer Media meerdere artikelen geredigeerd.

Voor MegaGen Implant Company is hij klinisch adviseur zowel op Nederlands als Internationaal niveau en instructeur voor implantologie voor Advanced Implant Educators Verenigde Staten.

Patiënt worden?

Tandarts Abas neemt patiënten aan voor algemene tandheelkunde en behandelingen implantologie & restauratieve tandheelkunde. U krijgt hiervoor een eerste consult bij één van onze tandartsen.