Facings & esthetische tandheelkunde

Voor een stralende glimlach

Als een expert op het gebied van esthetische tandheelkunde heeft Luke Bosker zich jarenlang toegelegd op esthetische behandelingen. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan door te leren van vooraanstaande restauratieve en esthetische tandartsen en heeft talloze bij- en nascholingen gevolgd op dit gebied. Met trots kunnen we zeggen dat hij reeds honderden facings heeft geplaatst.

Behandeling

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we dat een stralende glimlach niet alleen uw zelfvertrouwen vergroot, maar ook uw algehele uitstraling verbetert. Facings (ook wel 'veneers' of 'schildjes') zijn een uitstekende optie om uw glimlach te transformeren en onvolkomenheden in uw gebit te corrigeren. We bieden deze cosmetische tandheelkundige behandelingen om uw tanden een natuurlijke en esthetische uitstraling te geven.

Wat wordt er van u verwacht?

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden dient een materiaal te worden gekozen samen met uw behandelaar wat bij u past. Het belangrijkste verschil tussen facings van composiet en facings van porselein is de duurzaamheid en kosten. Facings van composiet hebben over het algemeen een levensduur van ongeveer 6 tot 8 jaar voordat ze minder mooi beginnen te worden. Terwijl facings van porselein aanzienlijk langer meegaan, meestal tussen de 15 en 20 jaar. Dit verschil in levensduur weerspiegelt zich ook in de kosten. Een goede vormgeving van uw tanden en facings maakt reiniging eenvoudig. Onze mondhygiënisten ondersteunen u in het aanleren van de juiste reinigingstechnieken.

Kosten

Een composiet facing kost gemiddeld €275, terwijl een porseleinen facing varieert van €1000 tot €1300.

Het behandeltraject

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen samen met u een mooi, gezond en duurzaam resultaat bereiken en behouden. Een resultaat dat gezien mag worden, omdat het zo goed bij je past!

Behandel video's

Facings & esthetische tandheelkunde

Veelgestelde vragen over

Facings & esthetische tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is veelomvattend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Wij hopen dat u hieronder de meeste antwoorden op uw vragen kunt vinden!

Luke Bosker

Tandarts

Tandarts Luke Bosker, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in het maken van mooie tanden middels composiet- of porseleinen facings en orthodontische behandelingen middels Invisalign-beugels.

Als een expert op het gebied van esthetische tandheelkunde heeft Luke Bosker zich jarenlang toegelegd op esthetische behandelingen. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan door te leren van vooraanstaande restauratieve en esthetische tandartsen en heeft talloze bij- en nascholingen gevolgd op dit gebied.

‍Door zijn jarenlange ervaring met Invisalign heeft hij de status Platinum Elite Provider. Patiënten van buiten onze praktijk, kunnen hiervoor ook bij hem terecht. Na een kort consult kan hij u daar meer over vertellen. Luke is werkzaam op de maandag, dinsdag.

Uw team

Luke Bosker

Wil je langskomen voor een consult?

afspraak maken