Invisalign

De beugel van de toekomst

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we dat elke glimlach uniek is. We nodigen u graag uit voor een consult om uw Invisalign-behandeling op maat te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met onze Invisalign-expert.

Behandeling

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we dat rechte tanden niet alleen bijdragen aan een mooie glimlach, maar ook aan een betere mondhygiëne en een gezonder gebit. Scheve tanden slijten vaak onregelmatig, wat de esthetiek van uw gebit kan aantasten. Daarom bieden wij Invisalign-behandelingen als een discreet en effectief alternatief voor traditionele beugels om uw tanden recht te zetten.

Elke Invisalign-behandeling is uniek en wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en de complexiteit van uw orthodontische situatie. Hierdoor kunnen de kosten variëren van patiënt tot patiënt. Tijdens een persoonlijk consult zal onze ervaren Invisalign-tandarts uw specifieke situatie beoordelen, u een behandeladvies geven en een schatting maken van de duur van de behandeling. U ontvangt tevens een begroting die past bij uw individuele situatie.

Onze tandarts, Luke Bosker, heeft de Platinum Elite status bij Invisalign, waardoor hij recht heeft op 40% korting op de materiaalkosten. Deze korting wordt één-op-één aan u doorberekend, waardoor uw Invisalign-behandeling nog toegankelijker wordt.

Wat wordt er van u verwacht?

Voor een succesvolle beugel behandeling is het belangrijk dat onze tandarts u regelmatig ziet, gemiddeld eens per zes weken, om de voortgang in de gaten te houden. Ook is belangrijk dat u de aligners 20 tot 22 uur per dag draagt.

Comfort en hygiëne

De onzichtbare beugel kan comfortabel worden gedragen en oefent lichte druk uit op de tanden. Voor je iets gaat eten of drinken, verwijder je de beugel.

Kosten

De kosten van een Invisalign behandeling variëren tussen de €1.500 en €3.800.


Het behandeltraject

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen samen met u een mooi, gezond en duurzaam resultaat bereiken en behouden. Een resultaat dat gezien mag worden, omdat het zo goed bij je past!

Behandel video's

Invisalign

Veelgestelde vragen over

Invisalign

Restauratieve tandheelkunde is veelomvattend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Wij hopen dat u hieronder de meeste antwoorden op uw vragen kunt vinden!

Luke Bosker

Tandarts

Tandarts Luke Bosker, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in het maken van mooie tanden middels composiet- of porseleinen facings en orthodontische behandelingen middels Invisalign-beugels.

Als een expert op het gebied van esthetische tandheelkunde heeft Luke Bosker zich jarenlang toegelegd op esthetische behandelingen. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan door te leren van vooraanstaande restauratieve en esthetische tandartsen en heeft talloze bij- en nascholingen gevolgd op dit gebied.

‍Door zijn jarenlange ervaring met Invisalign heeft hij de status Platinum Elite Provider. Patiënten van buiten onze praktijk, kunnen hiervoor ook bij hem terecht. Na een kort consult kan hij u daar meer over vertellen. Luke is werkzaam op de maandag, dinsdag.

Uw team

Luke Bosker

Wil je langskomen voor een consult?

afspraak maken