Restauratieve tandheelkunde

Wij streven naar de meest duurzame oplossing

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we dat uw mondgezondheid van groot belang is voor uw welzijn. We nodigen u graag uit voor een consult met een van onze experts op gebied van restauratieve tandheelkunde om uw behoeften te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Behandeling

Restauratieve tandheelkunde is erop gericht om uw gebit te verduurzamen middels composiet of keramische restauraties.

Wat wordt er van u verwacht?

Voor een goede restauratieve behandeling is een adequate mondhygiëne en follow-up van belang. Het gebit is altijd en ook na restauratieve behandeling onderhevig aan slijtage en veranderingen. Regelmatig uw gebit laten controleren is daarom van groot belang.

In onze praktijk begeleidt de mondhygiënist uw mondverzorging. Tanden en kiezen die goed en natuurlijk gevormd zijn kunnen beter worden gereinigd met behulp van een (elektrische) tandenborstel en interdentale hulpmiddelen (floss, tandenstokers en ragers). Ook hier geldt dat een mooi gebit vaak goed reinigbaar is.

Kosten

De kosten van restauratieve tandheelkunde variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van de behandelingen die nodig zijn voor uw specifieke gebitsproblemen. Het maken van een composiet restauratie kan al voor €60, terwijl kronen vanaf ongeveer €800 per tand of kies mogelijk zijn. Omdat het totale kostenplaatje grotendeels afhangt van de type materialen die mogelijk zijn bij u en hoeveel tanden er behandeld moeten worden is er pas echt iets over de kosten te zeggen nadat er een kennismakingsconsult heeft plaatsgevonden. We streven ernaar om behandelingen op maat aan te bieden die zowel effectief als kostenefficiënt zijn.


Het behandeltraject

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen samen met u een mooi, gezond en duurzaam resultaat bereiken en behouden. Een resultaat dat gezien mag worden, omdat het zo goed bij je past!

Behandel video's

Restauratieve tandheelkunde

Veelgestelde vragen over

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is veelomvattend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft. Wij hopen dat u hieronder de meeste antwoorden op uw vragen kunt vinden!

Luke Bosker

Tandarts

Tandarts Luke Bosker, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in het maken van mooie tanden middels composiet- of porseleinen facings en orthodontische behandelingen middels Invisalign-beugels.

Als een expert op het gebied van esthetische tandheelkunde heeft Luke Bosker zich jarenlang toegelegd op esthetische behandelingen. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan door te leren van vooraanstaande restauratieve en esthetische tandartsen en heeft talloze bij- en nascholingen gevolgd op dit gebied.

‍Door zijn jarenlange ervaring met Invisalign heeft hij de status Platinum Elite Provider. Patiënten van buiten onze praktijk, kunnen hiervoor ook bij hem terecht. Na een kort consult kan hij u daar meer over vertellen. Luke is werkzaam op de maandag, dinsdag.

Uw team

Luke Bosker

Irfan Abas

Tandarts

Tandarts Irfan Abas is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en de reconstructies daarop.

Irfan Abas heeft zich naast de algemene tandheelkunde heeft gespecialiseerd in implantologie, orale chirurgie en restauratieve tandheelkunde. Naast zijn werkzaamheden bij Tandarts Abas, is hij tevens auteur van vele artikelen en redacteur geweest voor het tandheelkundige tijdschrift TandartsPraktijk. Sinds 2019 heeft hij zijn eigen opleidingsinstituut de Abas Implant Academy, om tandartsen op te leiden in de orale chirurgie en implantologie. Het geven van onderwijs en lezingen is, naast zijn werk aan de stoel, zijn passie en dat doet hij regelmatig in binnen- en buitenland.

Erkenningen:
tandarts-implantoloog, NVOI-erkend
restauratief tandarts, NVVRT-erkend

Uw team

Irfan Abas

Victor Schouten

Tandarts

Tandarts Victor Schouten, is naast regulier tandarts, gespecialiseerd in orale chirurgie en implantologie.

Victor Schouten is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben als algemeen tandarts, heeft Victor in als een van eersten de Abas Implant Academy gevolgd en voltooid. Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij Victor terecht voor orale chirurgie zoals het verwijderen van verstandskiezen. Victor geeft nu tevens les aan aankomende implantologen op de Abas Implant Academy.

Uw team

Victor Schouten

Wil je langskomen voor een consult?

afspraak maken