Onzichtbare beugels voor zowel jongeren als volwassenen bij tandarts Luke Bosker. U kunt snel terecht bij onze gespecialiseerde tandarts voor een op maat gemaakte, onzichtbare beugel van Invisalign. Creëer met deze beugel rechte tanden voor een mooier gebit en een stralendere lach, zonder dat iemand ziet dat u hem draagt.

Tandarts Bosker is gecertificeerd Invisalign provider en heeft jarenlange ervaring in het behandelen van patiënten met transparante beugels. Tijdens een eerste consult wordt gekeken of de beugel bij u mogelijk is en wordt doorgesproken hoe zo’n behandeling eruit zal zien. Tevens wordt dan een schatting gemaakt van de duur van de behandeling en de kosten. Afhankelijk van hoe scheef de tanden staan kan een behandeling variëren van 2,5maand tot meer dan een jaar. De kosten kunnen variëren van 1000-1700 voor een korte behandeling tot 2500-3800 voor de meest uitgebreide behandeling. Uw Invisalign provider kan een schatting van de kosten maken wanneer hij uw gebit heeft beoordeeld.
Na het intake-gesprek kunnen afspraken worden ingepland voor de registraties, het uitgebreid bespreken van een driedimensionaal plan van uw gebit en het plaatsen van de beugel, welke bestaat uit meerdere bitjes (aligners) die stap voor stap de tanden rechter zullen zetten.
Tijdens de behandeling komt u om de 4-8 weken langs voor controle van de beugel.